Lullaby

Traducerea  ar fi cântec de leagăn, dar eu asociez mai degrabă cu melodia celor de la The Cure decât cu ”Nani nani puișor”. Lullaby.ro e despre cărți pentru copii (poate la un moment dat o să am timp și răbdare și pentru altfel de cărți), dar și despre cum ți se schimbă viața și felul de a raționa după ce ai un copil.

Pentru mine cărțile au fost cel mai bun prieten în copilărie, cel mai bun profesor în adolescență și cea mai bună relaxare la maturitate. Așa că după venirea copilului era normal să fie și cel mai de nădejde ajutor în creșterea lui. Nu am voce să îi cânt cântece de leagăn, nu mă pricep la lucru manual, nu mă descurc la ”a mă pune în mintea în copilului”, dar nici nu vreau să îl abandonez în fața televizorului, calculatorului etc. (nu că acestea ar fi instrumentele diavolului, ”Pisicile aristocrate” e desenul nostru favorit și deja știu replicile pe de rost, iar la ”Wheels on the bus” cred că nu e variantă pe youtube neștiută). Așa că citim, lipim stickere în cărți, pictăm sau doar ne uităm la imagini și găsim explicații (explicații, nu povești, că nici la inventat istorii cu prinți, prințese nu mă pricep).

Ce vreau cu site-ul acesta? Să mă laud bineînțeles cu ce copil frumos și deștept am. Să conving cât mai multe mame și cât mai mulți tați că cititul cărților este cel mai plăcut mod de a petrece timp cu copiii (nu poți să verifici telefonul facebookul etc), cu un efect inimaginabil asupra dezvoltării lor: limbaj, învățare de limbi străine, cunoștințe generale. Să vă ajut să găsiți cele mai potrivite cărți pentru copiii voștri. Să vă povestesc despre cum nu sunt o mamă perfectă, but that”s fine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s