A 766 – a lectură a cărții cu aeroportul

Avem o nouă-carte obsesie, tot din seria mijloace de transport. Am trecut însă de la ”Autobuzul magic” la ”First sticker book: Airport”. În mod normal, v-ați gândi cum devine obsesie o carte cu stickere, că doar lipești stickerele și când le termini treci la următoarea. Wrong! După ce termini de lipit stickerele, pe unele le dezlipești și le relipești pe alte pagini. Apoi citești cele 2 fraze de pe fiecare pagină care descriu succint operațiunile de pe un aeroport și instrucțiunile pentru stickere. În fiecare seară. De minim 5 ori. Timp de 6 luni. And counting…

17883798_10154466531997592_9024807236968724579_n

Revenind la partea serioasă, cartea e foarte utilă dacă vă pregătiți pentru o călătorie cu avionul. Nu doar că veți putea să îi explicați mai bine toate operațiunile de pe un aeroport și veți avea răspunsuri la toate ”de ce-urile”, dar aveți și o formă relaxantă și captivantă de petrecere a timpului. Nu e o carte foarte ieftină (aproximativ 25-30 lei), dar decât să îi luați 3 mașini cu care se joacă o zi și apoi uită de ele mai bine o carte care rezistă și câteva luni, după cum am demonstrat. Plus că poate așa se hotărăște pentru o carieră în aviație.

Așadar, dacă vă întâlniți cu mine pe stradă și încep să vorbesc în engleză despre ground crew, take off, baggage carousel, e doar efectul lecturilor din fiecare seară. Am început a 766-a lectură, cu siguranță nu ultima. Lots of planes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s